Digitalna servisna knjižica za Vaše vozilo. Online servisna knjižica

Caloboo registracija naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Šta je Caloboo?

Caloboo (skraćenica od Car Log Book) je online servisna knjižica koju možete koristiti za praćenje troškova goriva, troškova održavanja vozila, dobijanje obaveštenja o predstojećim servisima, isteku registracije i mnogo toga još.

Koliko košta?

Ništa ne košta. Besplatno je. Džaba. A tako će i ostati dok je sveta i veka. Možda u budućnosti budu dodate neke premium opcije čiji pristup će se naplaćivati, ali korišćenje trenutnih funkcija servisne knjižice je totalno besplatno.

Šta dobijem ako se registrujem?

Kreiranjem naloga dobijate pravo pristupa Calobooo web aplikaciji. Obzirom da je aplikacija trenutno u fazi testiranja, korišćenjem aplikacije sada pomažete njen budući razvoj. Vrlo je bitno da svoje utiske o korišćenju aplikacije pošaljete na admin@caloboo.com ili ih pošaljete putem FB stranice.

Test faza?

Da. Caloboo aplikacija je trenutno u fazi testiranja, pre nego što bude zvanično puštena u rad. Bez obzira na to, podaci u bazi neće biti brisani, pa možete odmah početi da unosite zabeleške.

Kako da pomognem?

Registrujte se, koristite Caloboo sistem i pošaljite nam Vaše kritike, savete, predloge... Takođe, nakon registracije, preuzmite Vaš specijalni link i pozovite svoje prijatelje da se registruju preko tog linka. Na taj način ćete sebi obezbediti razne beneficije kada aplikacija bude zvanično puštena u rad.

2018 © CaLoBoo. Podrška Eutelnet.